Skip to main content

Partners van Haarlem Business Plaza

Henk Hoenderdos

  • Leendert Meeszstraat 100
  • 2015 JT
  • Haarlem

Over Henk Hoenderdos

Henk Hoenderdos heeft ruim veertig jaar ervaring met communicatietraining, personal coaching en bedrijfsonderzoek. Hij is vooral actief binnen het bedrijfsleven, overheid, gezondheidszorg en onderwijs. Ook stond hij aan de basis van baanbrekende verhoortechnieken bij politieonderzoeken.

Hoenderdos hanteert bij zijn werkmethoden en -technieken gebaseerd op hypnotherapie en Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP). Technieken waarvan de waarden en resultaten de laatste jaren steeds meer worden onderschreven en in de praktijk toegepast.

Henk Hoenderdos was veertig jaar geleden een van de eersten die hypnotherapie en NLP vanuit Amerika naar Europa haalde. Vanuit zijn internationale optreden, contacten met (internationaal) vooraanstaande wetenschappers, voortdurend onderzoek naar verregaande optimalisatie en toepassing van de technieken, plus jarenlange praktijkervaring, kan hij op maat gesneden diensten aanbieden, zowel voor bedrijven, organisaties, instellingen als op individueel gebied.

Daarnaast houdt Hoenderdos zich nog altijd bezig met opleiding en nascholing van hypnotherapeuten, communicatieadviseurs en coaches. Ook organiseert hij workshops en lezingen en heeft hij diverse boeken geschreven over zijn succesvolle ervaringen en toegepaste methoden en technieken die hij wil doorgeven en tot toepassing wil laten komen binnen vooral bedrijfsleven, gezondheidszorg en onderwijs.

Geïnteresseerden kunnen geheel vrijblijvend contact met hem opnemen.

Partners van Haarlem Business Plaza