sliderfoto

EVI Consulting


Bedrijfsgegevens

Telefoonnummer:
0643055822
Adres:
Frans Halsstraat 30rd
Postcode:
2021 EL
Plaats:
Haarlem


Contactpersoon

Naam:
L.J. Kwas
Emailadres:
luigikwas@gmail.com
Telefoonnummer:

Bedrijfsactiviteiten

Welkom bij EVI Consulting "

Zoals u weet gaat welzijn niet alleen over voeding, maar een combinatie van voeding, beweging, sociale, mentale en geestelijke harmonie. Deze factoren bepalen het niveau van uw welzijn en geluk.

Voordelen

Ik heb een cliënt gerichte benadering en heb veel geïnvesteerd in studies om de beste methodieken in te kunnen zetten voor een goed resultaat.

Voor wie

Hebt u een klacht of ander probleem of wilt u een droom verwezenlijken dan kan ik u daarin helpen, wanneer u dat zelf ook wenst. U kunt bij mij terecht voor het volgende: 

- Stress gerelateerde klachten en burn-out

- Psychosomatische of Chronische klachten

- Onzekerheid, depressie of laag zelfbeeld

- Problemen met lichamelijke conditie, stijfheid of overgewicht

- Specifieke doelen die u wilt bereiken

- Verbetering van levensstijl en persoonlijke effectiviteit

- Persoonlijke, mentale en geestelijke ontwikkeling

- Stroomlijnen, reorganiseren of harmoniseren van uw leefomgeving

- Body, Mind & Spirit activiteiten

Werkwijze

Ik hou ervan om met effectieve methoden te werken. Dat is de ingenieur in mij. Ik zie u graag blij en gelukkig de deur uit gaan binnen een realistisch aantal sessies. Tijdens het intakegesprek bepalen wij samen een behandelplan op maat en maken wij een inschatting van welke methoden bij u past. Ethiek, kwaliteit en wederzijdse vertrouwen spelen bij mij een belangrijke rol.

Wie ben ik?

Mijn naam is Luigi Kwas en ik woon in Haarlem. Ik heb een HBO achtergrond. Ik ben Coach, Counselor, Personal Trainer en Therapeut in 2 methoden van Traditioneel Chinese geneeskunde. Daarnaast geef ik groepslessen in oosterse disciplines die positief zijn voor uw gezondheid, innerlijke rust, zelfweerbaarheid en persoonlijke ontwikkeling. Ik heb een praktijk in Amsterdam en sta daarnaast open om op een andere locatie af te spreken. Mijn groepslessen geef ik in Amsterdam, Beverwijk en Zutphen. Daarnaast organiseer ik workshops door het hele land en voor bedrijven. 

Ik ben geschoold in: Counseling; Stressmanagement; Coaching; NLP; TCM Medisch Chikung en Tuina massage; Sportmassage; Therapeutisch Counseling; EMDR; Sociaal Panorama en Transpersoonlijke Counseling. HBO Medische Basiskennis en Psychologie Basiskennis conform CPION. Daarnaast ben ik Personal Trainer in Body & Mind activiteiten.

Vergoedingen

Ik ben lid van NFG (www.de-nfg.nl); ISMA (www.stress-management-nl.org) en NGS (www.ngsmassage.nl) en RBCZ / TCZ. Mijn Counseling sessies kunnen in de meeste gevallen vergoed worden via uw verzekering. Neem daarvoor even contact met mij op.

NFG lid: 8223

AGB-Code: 90039393

Praktijkcode: 90017856

RBCZ: 810518R

NFG: 8223

  • Momenteel hebben wij geen openstaande vacature
  • Momenteel hebben wij geen evenementen
  • Momenteel hebben wij geen aanbieding