sliderfoto

Superhuman


Bedrijfsgegevens

Telefoonnummer:
0627002555
Adres:
Kromboomsveld 16
Postcode:
2041 GE
Plaats:
Zandvoort


Contactpersoon

Naam:
A. Bautista
Emailadres:
info@wesuperhuman.com
Telefoonnummer:

Bedrijfsactiviteiten

Are you ready to become Superhuman?

Doe even een stap terug en kijk naar je huidige leven. Heb je het idee dat er meer in zit? Dat je nog niet je volledige potentie benut? Zou je je graag zelfverzekerder, fitter, sterker en energieker willen voelen?

Wij begrijpen deze gedachten volledig! Wij weten ook dat jij veel meer kan. Je bent immers bestemd om een superheld te zijn, een Superhuman - iedereen. Iedereen heeft de potentie om een Superhuman te zijn.

Je moet alleen weten waar je moet beginnen.

Andries Bautista

Superhuman Methode

Ik heb dit programma samengesteld, met als doel dat je aan een mooi lichaam kan werken, zonder dat je urenlang bezig bent in de sportschool of constant bezig bent met af te wegen wat je kan of mag eten. Je hebt een eigen leven en fitness moet slechts een onderdeel zijn die er voor gaat zorgen dat jij nog meer uit het leven gaat halen. Voor degene die altijd onderweg is of vaak buiten de deur eet, is dit de ideale manier! Geen schuldgevoel over borrels of etentjes buiten de deur.

Met mij als persoonlijke online coach sta je er nooit alleen voor. Samen met mij werk je aan je doelen en heb je een extra stok achter de deur zodat je er alles uit haalt wat er in zit! Online Coaching is voor een minimumperiode van 3 maanden zodat er een super en blijvend resultaat kan worden behaald waar je de rest van je leven op kunt bouwen. Natuurlijk kan je er na de 3 maanden voor kiezen om verder te blijven werken aan je volgende doel.

*Nu heeft iedereen zijn eigen persoonlijke voorkeuren wat betreft trainings frequentie en methodes. Ik pas jouw plan aan, aan jouw persoonlijke voorkeuren.

Wil je meer weten?
Neem dan even contact met mij op.

  • Momenteel hebben wij geen openstaande vacature
  • Momenteel hebben wij geen evenementen