Skip to main content

Evenementen in Haarlem e.o.

Webinar vaststelling TEK

Van Dinsdag 13 februari 2024 10:00 tot Dinsdag 13 februari 2024 11:00
Bij Online
Geplaatst door Redactie
Categorieën: Webinar
Gezien: 43


Hoe verloopt het proces van vaststellen van uw definitieve subsidiebedrag van de Tegemoetkoming Energiekosten energie-intensief mkb (TEK)? We vertellen hier uitgebreid over tijdens een webinar op 13 februari 2024. 

Vroeg u de TEK aan en ontving u een positieve beschikking en een voorschot? Dan krijgt u te maken met de vaststelling. Dit is het proces om uw definitieve subsidie te berekenen. Wij starten met dit proces zodra de definitieve modelprijzen 2023 voor gas en elektriciteit bekend zijn, dit gebeurt naar verwachting eind februari 2024.

Uitleg en vragen
Wilt u uitleg over hoe het vaststellingsproces in zijn werk gaat, wat u meestuurt en hoe het vaststellingsformulier eruit ziet? Meld u dan aan. Bas Romeijn (programmamanager TEK) en Erik Hutten (procescoördinator TEK) informeren u uitgebreid. Ook heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen. Dagvoorzitter Erik Peekel coördineert het webinar.

Heeft u na het webinar nog vragen? Aansluitend volgt een vragenuurtje. Onze experts zitten dan klaar om uw vragen te beantwoorden. Dit is uitsluitend via de chat. 

Komt het tijdstip u niet uit? Meld u dan toch aan. Alle aanmelders ontvangen naderhand een link waarmee u het webinar terugkijkt.

Organisator
RVO

>>> AANMELDEN <<<