Aanbieding: CASE 36: Handboek Inzicht in bewuste en onbewuste communicatie

  • Geldig vanaf: 24 december 2018
  • Verloopt op: 31 december 2021

Communiceren is de rode draad in zowel ons zakelijke als persoonlijke leven. Goed communiceren is de sleutel tot succes. Inzicht in hoe communicatiepatronen verlopen, zowel bewust als onbewust, biedt kansen om optimaal te kunnen functioneren, zowel professioneel als op persoonlijk vlak.

Henk Hoenderdos heeft zich als communicatiedeskundige en therapeut al 40 jaar, zowel nationaal als internationaal, verdiept in hoe interactie tussen mensen werkt en kan worden geperfectioneerd om tot de beste resultaten te komen. Hij verrichtte daarvoor ook wetenschappelijk onderzoek met gerenommeerde wetenschappers. Hypnotherapie en Neuro-Linguïstisch Programmeren staan aan de basis van zijn succes en met trainingen, workshops en cursussen deelt hij zijn kennis met bedrijven, scholen en gezondheidsinstellingen. Zijn ervaringen en methoden en technieken die hij in al die jaren heeft ontwikkeld, zijn op een zeer toegankelijke wijze samengebundeld in een ‘communicatiebijbel’, een levenswerk.

De titel, ‘Case 36’ verwijst naar de door hem ontwikkelde communicatiemethodieken die ondermeer hebben geleid tot baanbrekende verhoortechnieken bij politieonderzoeken. Het unieke boek is een must voor iedereen die professioneel met communicatie te maken heeft, maar is ook een handzame handleiding voor een ieder die beter wil communiceren en wil begrijpen hoe communicatie werkt. Het bijna 400 pagina’s tellende boekwerk is voorzien van een voorwoord door Dr. Leo K.J. van Romunde, arts-epidemioloog, met wie Hoenderdos voortdurend samenwerkt om tot nieuwe en verfijndere toepassingen van zijn technieken te komen.

Leden van Haarlem Business Plaza kunnen het boek tegen een gereduceerde prijs bemachtigen. In plaats van € 49,95 betaalt men € 39,95 exclusief 6% btw. De eerste twee bestellers krijgen het boek gratis.

Haarlem Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland in samenwerking met de regio Haarlem. De regio biedt met Haarlem Business Plaza alle Haarlemse ondernemers een platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL