Gratis energiescan voor ondernemers van horeca en winkels

Gepubliceerd op: donderdag 02 juni 2022 | 12:57

Besparen op energie is nu belangrijker dan ooit. Gemeente Haarlem biedt ondernemers van horeca en winkels een gratis energiescan aan ter waarde van € 415 met ondersteuning van de Provincie Noord-Holland. Met de scan krijgen ondernemers inzicht hoe ze energie én geld kunnen besparen in hun bedrijf.

Een adviseur van het bureau Klimaatroute onderzoekt de kansen voor energiebesparing en duurzaam energie opwekken en maakt een digitaal rapport. Daarna begeleidt en adviseert de adviseur ondernemers een jaar lang zonder verdere kosten. Het gaat dan om het uitvoeren van besparingsmaatregelen, advies over duurzame investeringen, het aanvragen en beoordelen van offertes en de fiscale mogelijkheden en subsidies.

Maak een afspraak en ontdek hoe u kunt besparen
Bent u een ondernemer en benieuwd hoeveel u kunt besparen? Maak dan een afspraak met Klimaatroute via 020-700 9438 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Haarlem Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland in samenwerking met de regio Haarlem. De regio biedt met Haarlem Business Plaza alle Haarlemse ondernemers een platform om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL